Chokladbox

24 bitar á 10 g

ChokladBox från Mølle Skovly

kr.260 

ChokladBox från Mølle Skovly.

24 bitar á 10 g.

Handlagad blandad konfekt överdragen med mörk och ljus choklad. Gift box på återvunnen kartong med utstansade hjärtan.


Mølle Skovly

All choklad är handlagad och produceras efter hand. För att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och för att ge varan längsta möjliga hållbarhet. 

Ekologisk Marsipan: En av våra specialiteter är vår marsipan ”riktigt rå”, framställd av ekologiska italienska mandlar, ekologiskt rå-rörsocker och ekologisk honung.

De utvalda mandlarna, rårörsocker och honungen är noga avvägda så de ger marsipanen en fyllig och lätt kryddig smak. Den grova konsistensen ger en tydlig förnimmelse av den höga mandelprocenten (dvs 65%)

Ekologisk mjuk Nougat: Vår mjuka nougat med minimum 50% hasselnötter är helt enastående och lagas i två varianter: En ljus och en mörk, den sistnämnda är helt utan mjölkprodukter.

Om du gillar mörk choklad med hög kakao innehåll så är den mörka nougaten för dig. Medan den ljusa nougatens fulla smak och krämiga konsistens får änglarna att sjunga, om du gillar ljus choklad.

Chokladöverdrag: Vi använder finaste belgisk choklad till våra överdrag producerat enligt våra specifikationer med ett minimum av 63% kakao i den mörka chokladen, 38% i mjölkchoklad och 39% i den vita chokladen.

Redan 1983, först i Danmark, så började Mølle Skovly att framställa ekologisk konfekt baserad på marsipan, mjuk nougat, frukt och choklad. Deras mål var och är att framställa konfekt av högsta kvalitet utan tillsatser och på råvaror från de bästa certifierade ekologiska producenterna.


Idékassen