Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Måltid med kyckling och mango

120 g

Klämmis med kyckling och mango, från Alex&Phil

24 kr
Medlemspris 21,60 kr
Beskrivning
Måltid med kyckling och mango

Om varan

Ekologisk klämmis med kyckling och mango från Alex&Phil, 1 st, 120 g.

Färdig måltid med ekologisk kyckling från små svenska gårdar, vit quinoa, mango, kokosmjölk, lök, paprika, buljong och rapsolja. Smaksatt med ingefära och gurkmeja. Måltiden är både mjölk- och glutenfri.

Måltiden kommer i en smart klämpåse och rekommenderas till barn från 6 månader. Servera vid rumstemperatur eller värm i vattenbad på spisen. Klämmisen kan inte värmas i mikrovågsugn.

Om producenten

Alex&Phil är ett svenskt barnmatsföretag som startades år 2015 av Jenny Hårdh. Som nybliven mamma saknade Jenny ett alternativ till barnmat som smakar som riktig mat, lagad från grunden. Den idén utvecklades med tiden till Alex&Phil – uppkallat efter hennes två söner Alexander och Philip.

Allt i Alex&Phils smoothies och måltider är ekologiska och KRAV-märkta. Det innebär att råvarorna odlas utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel och att maten inte innehåller konstgjorda tillsatser eller har producerats med GMO. Alla recepten är noggrant komponerade efter små barns näringsbehov och är smaktestade av Alexander, Philip och deras vänner.

Ingen av produkterna innehåller ris, koncentrat av juice, askorbinsyra, socker eller salt. Förpackning och lock är gjorda av bioplast, helt eller delvis av sockerrör.

Förvaring

Förvara barnmaten mörkt och torrt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-