Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Vegetarisk Medelhavsmåltid

120 g

Vegetarisk ekologisk klämmis med medelhavssmak, från Alex&Phil

25 kr
Medlemspris 22,50 kr
Beskrivning
Vegetarisk Medelhavsmåltid

Om varan

Vegetarisk ekologisk klämmis med medelhavssmak från Alex&Phil, 1 st, 120 g.

Vegetarisk medelhavsmåltid i smart klämpåse. Färdig måltid på en bas av röda linser och vit quinoa, tillagat tillsammans med aubergine, squash, lök, vitlök, paprika, tomater, basilika och olivolja. Måltiden är vegansk och både mjölk- och glutenfri.

Måltiden kommer i en smart klämpåse och rekommenderas till barn från 6 månader. Servera vid rumstemperatur eller värm i vattenbad på spisen. Klämmisen kan inte värmas i mikrovågsugn.

Om producenten

Alex&Phil är ett svenskt barnmatsföretag som startades år 2015 av Jenny Hårdh. Som nybliven mamma saknade Jenny ett alternativ till barnmat som smakar som riktig mat, lagad från grunden. Den idén utvecklades med tiden till Alex&Phil – uppkallat efter hennes två söner Alexander och Philip.

Allt i Alex&Phils smoothies och måltider är ekologiska och KRAV-märkta. Det innebär att råvarorna odlas utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel och att maten inte innehåller konstgjorda tillsatser eller har producerats med GMO. Alla recepten är noggrant komponerade efter små barns näringsbehov och är smaktestade av Alexander, Philip och deras vänner.

Ingen av produkterna innehåller ris, koncentrat av juice, askorbinsyra, socker eller salt. Förpackning och lock är gjorda av bioplast, helt eller delvis av sockerrör.

Förvaring

Förvara barnmaten mörkt och torrt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-