Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Iskaffe

500 ml

Kallbryggt kaffe på flaska från ZoZozial

118 kr
Medlemspris 106,20 kr
Beskrivning
Iskaffe

Om varan

Ekologiskt iskaffe på flaska från danska företaget ZoZozial, 500 ml.

Rent kallbryggt kaffe, inget tillsatt socker eller andra tillsatser - bara att njuta av tillsammans med is eller blandat med mjölk eller valfri växtdryck.

Kallbryggt kaffe, eller 'cold brew', är en metod där kaffe bryggs med kallt vatten och bryggs under en längre period, upp till 24 timmar. Detta ger en dryck med mindre syrlighet och beska än vanligt kaffe. Samtidigt har kallbryggt kaffe en mer koncentrerad smak och en högre naturligt förekommande koffeinhalt.

Varje flaska ger upp till 16 glas iskaffe.

Användning

Blanda kaffet med mycket is och en god skvätt mjölk eller växtdryck, 1 del kaffe till 4 delar mjölk/växtdryck. Kallbryggt kaffe har en mild smak och behöver inte socker, men man kan tillsätta sirap om du vill ha en sötare iskaffe.

Kaffet passar även till shakes, desserter och i cocktails, t ex som bas i en Espresso Martini med vodka, kaffelikör och sockersirap.

Om leverantören

ZoZozial är ett danskt familjeägt företag beläget i Svendborg på Fyn. Företaget importerar själv sina noga utvalda specialkaffe, rostar bönorna på plats och producerar sina kaffebaserade drycker från grunden.

Allt kaffe är ekologiskt, mals för hand och rostas sedan försiktigt på ett stort trumgaller i smidesjärn. Smidesjärnet håller värmen bättre och säkerställer önskad smak och en jämn kvalitet.

ZoZozials kaffe är Fairtrade-certifierat och innehåller uteslutande med ekologiska ingredienser. För dem handlar det om att anstränga sig, att vara säkra på att alla led i kaffeproduktionen sker under schyssta förhållanden.

Förvaring

Förvara iskaffet torrt, mörkt eller i kylskåpet.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-