Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Indiska citronpickles

225 g

Årstidernas citronpickles med indiska varma kryddor

69 kr
Medlemspris 62,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Indiska citronpickles

Om varan

Ekologisk indiska citronpickles, 225 g.

Pickles på citroner smaksatta med äpple, chili och varma indiska kryddor. Våra indiska citronpickles fermenteras i över två månader under uppsyn av våra kockar./p>

Under fermenteringsprocessen utvecklar citronerna en speciell, aromatisk, komplex och lite bittert syrlig smak. När våra citronpickles är klara, packas de i glasburkar och förvaras kylt.

Vi har kryddat våra citronpickles med kryddor inspirerade av det indiska köket, där det inte är ovanligt att servera olika slags pickles som tillbehör till curryrätter och daal.

Användning

Citronpickles är både syrliga, salta och kryddiga på en och samma gång och är därmed en fantastisk smaksättare i köket. De livar upp alla möjliga grytor, currysåser, marinader och dressingar.

Använd exempelvis citronpickles som smaksättning i en kikärtscurry, en marockansk tagine eller som ett pikant tillbehör till grillade grönsaker.

Den Gröna Verkstaden

Den Gröna Verkstaden är Årstidernas grönsaks- och fermenteringslaboratorium som är beläget på vårt packeri på Barritskov, vid fjorden Vejle i Danmark.

Här skalar, hackar och fermenterar vi varje dag finhackat grönt, toppings, slawmicks och smaksättare till våra matkassar - som du nu också kan köpa separat i Jordens Bästa!

Recepten är utvecklade och finjusterade av våra kockar för att du lätt och enkelt ska kunna ge dina vardagsmåltider ett riktigt lyft!

Förvaring

Förvara citronpickles i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-