Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Kycklinginnerfilé

275 g

Ekologiska kycklinginnerfiléer

118 kr
Medlemspris 106,20 kr
Beskrivning
Kycklinginnerfilé

Om varan

Ekologiska kycklinginnerfiléer från De Danske Familiegårde, minst 275 g.

Innerfilé av dansk kyckling, perfekt att steka, panera eller ha i grytor.

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket innebär bland annat att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel, att djuren får växa i ett långsammare tempo och möjlighet till utevistelse, vilket inte är en självklarhet för konventionella kycklingar.

Om leverantören

De Danske Familiegårde är en samling av flera danska lantbruksfamiljer som delar en passion för jordbruk där djurskydd står i främsta rummet. För dem är det viktigt att varje kyckling föds upp med omsorg.

Kycklingarna från De Danske Familiegårde är en långsamt växande ras som har fri tillgång till utehagar och äter ekologiskt foder. De bestämmer själva när de vill äta och dricka och om de vill vara ute eller inne.

Förvaring

Förvara kycklinginnerfilén i kylskåp

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-