Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Kycklingkorv med fänkål

Nyhet
300 g

Kycklingkorv från Hanegal med en god smak av fänkål. 100% ekologiskt och leverans till dörren hos arstiderna.com.

139 kr
Medlemspris 125,10 kr
Beskrivning
Kycklingkorv med fänkål

Om varan

Ekologisk kycklingkorv från Hanegal med smak av fänkål, 6 st (300 g totalt).

Ett utsökt alternativ till den klassiska grillkorven, med en riktigt god smak och konsistens.

Kycklingfärsen som korven är tillverkad av, består av hackad ekologisk kyckling, smaksatt med fänkålsfrön, lök, kryddor och stoppad i lammtarm.

Korvarna kokas och röks över bokspån, vilket ger den karaktäristiska milda röksmaken man ofta förknippar med en god grillkorv.

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket bland annat innebär att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel och att djuren får växa i långsammare takt.

Användning

Kycklingkorven ska värmas upp innan servering. Stek korvarna ca. 10 minuter i medelvärme på en panna, tills de fått fin färg på båda sidor, eller släng dem på grillen ett par minuter på varje sida. Grillkorvarna är en självklart hit som varmkorv till utflykten. Servera dem med en lätt potatissallad, korvbröd eller tillsammans med lite grillat sommargrönt.

Förvaring

Förvara korvarna i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-