Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Kycklingkorv med ost och ramslök

300 g

Kycklingkorv från Hanegal med Vesterhavsost och ramslök

139 kr
Medlemspris 125,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Kycklingkorv med ost och ramslök

Om varan

Ekologisk kycklingkorv från Hanegal med Vesterhavsost och ramslök, 6 st (300 g totalt).

En klassisk grillkorv med en twist av nordisk vår och en lätt nötaktig smak. Kycklingfärsen som korvarna är gjorda på, består av ekologisk kyckling smaksatt med ramslök och Vesterhavsost, som ger den en fyllig och milt kryddig smak med en hint av vitlök. Korvarna kokas och röks över bokspån, vilket ger den karaktäristiska milda röksmaken man ofta förknippar med en god grillkorv.

Korvarna kokas och röks över bokspån, vilket ger den karaktäristiska milda röksmaken man ofta förknippar med en god grillkorv.

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket bland annat innebär att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel och att djuren får växa i långsammare takt.

Användning

Kycklingkorven ska värmas upp innan servering. Stek korvarna ca. 10 minuter i medelvärme på en panna, tills de fått fin färg på båda sidor, eller släng dem på grillen ett par minuter på varje sida. Grillkorvarna är en självklart hit som varmkorv till utflykten. Servera dem med en lätt potatissallad, korvbröd eller tillsammans med lite grillat sommargrönt.

Förvaring

Förvara korvarna i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-