Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Kycklingkorv med ramslök och ost

500 g

Kycklinggrillkorv från Slagtergården, med ramslök och Vesterhavsost 

 

138 kr
Medlemspris 124,20 kr
Beskrivning
Kycklingkorv med ramslök och ost

Om varan

Ekologisk kycklinggrillkorv med ramslök och Vesterhavsost, 10 st (totalt 500 g). En klassisk grillkorv med en twist av nordisk vår och en lätt nötaktig smak. Färsen är gjord på mald ekologisk kyckling, med ramslök och Vesterhavsost, som ger den en fyllig och milt kryddig smak med en hint av vitlök. Korvarna kokas och röks över bokspån, vilket ger den karaktäristiska milda röksmaken man ofta förknippar med en god grillkorv

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket innebär bland annat att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel, att djuren får växa i ett långsammare tempo och möjlighet till utevistelse, vilket inte är en självklarhet för konventionella kycklingar.

Användning

Kycklingkorven ska värmas upp innan servering. Ge dem ca. 10 minuter i medelvärme på en panna, tills de fått fin färg på båda sidor, eller släng dem på grillen ett par minuter på varje sida. Grillkorvarna är en självklart hit som varmkorv till utflykten. Servera dem med en lätt potatissallad, korvbröd eller med lite grillat sommargrönt.

Förvaring

Förvara korvarna i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
-