Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Kycklingvingar

12 st, minst 1 kg

Sous vide-tillagade kycklingvingar - perfekta att grilla eller värma i ugnen

179 kr
Medlemspris 161,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Kycklingvingar

Om varan

Ekologiska sous vide-kycklingvingar, 12 st á minst 90 g.

Stora danska kycklingvingar som är redo att marineras och värmas.

Vingarna är kryddade med salt och tillagade ”sous vide” vid låg temperatur under lång tid vilket innebär att de är möra och går snabbt att bara värma upp.

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket innebär bland annat att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel, att djuren får växa i ett långsammare tempo och möjlighet till utevistelse, vilket inte är en självklarhet för konventionella kycklingar.

Användning

Kycklingvingarna är tillagade och behöver bara värmas innan servering.

Grilla kycklingvingarna i några minuter på indirekt värme tills de är gyllene eller värm i ugn på 200 grader i ungefär 10 minuter. Vänd gärna vingarna i olja eller en marinad innan tillagning.

Vingarna är perfekta att använda till ”hotwings”. Doppa dem i din favorit-chilisås och några matskedar smält smör, värm i ugnen och servera med knapriga stjälkar bladselleri och ädelostdressing.

Förvaring

Förvara kycklingvingarna i kylskåp. Eftersom de kommer upptinade från fryst får de inte frysas igen.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-