Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Sommargröntlådan

Nyhet
7-10 sorter, minst 2,5 kg.

Sommarens bästa grönsaker, odlade av våra danska bönder

235 kr
Medlemspris 211,50 kr
Beskrivning
Sommargröntlådan

Om varan
Innehåller ekologiska grönsaker från våra danska leverantörer (minst 2,5 kg).

För oss är sommaren tiden då vi spänt väntar på att alla våra favoritgrönsaker kika upp ur jorden. Med Sommargröntlådan får du smaka sommarens godaste grönsaker. Innehållet varierar från vecka till vecka.

I Sommargröntlådan kan du få hem späd sommarkål, färskpotatis, saftiga och peppriga rädisor och olika danska sommarsallater. Tidigt på säsongen kommer du även att stöta på rabarber, sparris och senare på säsongen hittar du majs och ärtor i din låda.

Innehållet passar till 2-4 personer.

Användningsområde
Med Sommargröntlådan får du smaka på många nya smaker, men också de allra vanligaste grönsakerna för säsongen. Det kommer ofta att vara både potatis och morötter i lådan, ingredienser till en enkel sallad och något för de yngsta att knapra på medan grillen blir varm.

Sommargröntlådan låter dig även upptäcka olika tillagningar av grönsakerna du får hem. Njut av sommarfänkål, som kan ätas både rå som crudié eller som smaksättare till en pastarätt. Ånga försiktigt sparrisen med lite vin och smör eller grilla tillsammans med spetskål och purjolök – möjligheterna är oändliga.

Förvaring
Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste grönsakerna och rotsakerna. 

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-