Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Vårgröntlådan

Minst 2,5 kg

Det bästa som våra odlare har att erbjuda från vårens gröna fält

249 kr
Medlemspris 224,10 kr
Beskrivning
Vårgröntlådan

Om varan

Ekologiska grönsaker i säsong, minst 2,5 kg

Äntligen är våren här! Det är säsongen som innebär längre dagar, sol och såklart några av våra absoluta grönsaksfavoriter. Medan vi väntar på att våra nordiska odlare ska vara redo, vänder vi oss till våra trogna odlare i söder, som levererar allt från färska ärtor till lila sparris.

Vårgröntlådan är som en hyllning till allt det bästa från vårsäsongen. Varje vecka består lådan av ett urval av säsongens bästa grönsaker, främst från våra spanska och italienska odlare, noggrant utvalda av våra kockar.

Innehållet varierar, men du får alltid minst 2,5 kg säsongsgrönt i lådan. Dessutom kan du även få frukter som du kan använda för att piffa upp dina rätter. Se fram emot färska gröna ärtor från Portugal, färsk lök och potatis från Spanien, bladgrönsaker från Italien samt massor av goda baljväxter, kåltyper, sparris och mycket mer.

Innehållet är anpassat för cirka 2-3 personer.

Användning

Med vårgröntlådan får du bekanta dig med alla säsongens nyheter, men du får också alltid några basgrönsaker att njuta av. Det får till exempel ofta potatis i lådan och lite snacksgrönt för de små att mumsa på.

Dra nytta av grönsakernas naturligt goda smak och konsistens, och håll dina förberedelser enkla när du arbetar med spröda grönsaker som sparris och broccoliskott. Det krävs ofta inte mycket mer än några minuters värme och lite syra, salt och olivolja för att lyfta ingredienserna till nya höjder.

Förvaring

Läs mer om hur du ska förvara dina grönsaker i vår stora förvaringsguide.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
-