Sök
Meny
Fav
Favoriter
×

29/3 var sista leveransdagen för alla matkassar utom Vegetariska Matkassen. Vi har också många frukt, grönt och mixlådor och dagligvaror - allt 100% ekologiskt. 

Amningsinlägg

30 st

Ekologiska ultra-absorberande amningsinlägg från Eco by Naty

53 kr
Medlemspris 47,70 kr
Beskrivning

Beskrivning

Amningsinlägg

Om varan

Ekologiska amningsinlägg från Eco by Naty, 30 st.

Mjuka, tunna och ultra-absorberande amningsinlägg, tillverkade av bambu och packade individuellt i komposterbar förpackning.

Amningsinläggen ger suveränt skydd mot läckage men är ändå tunna och diskreta. Fodret i amningskuporna är tillverkat av naturliga material och hjälper till att absorbera mjölk från huden och in i den absorberande kärnan.

Natys amninginlägg är dessutom certifierade av bland annat TÜV Austria, ett fristående internationellt erkänt certifieringsorgan, specialiserat på att analysera råmaterial och huruvida de är förnybara.

Om leverantören

Naty grundades 1994 när svenska Marlene Sandberg fick idén om att tillverka blöjor av växtbaserat och komposterbart material.

Naty var före sin tid, och en riktig hållbar pionjär på marknaden. Idag är Naty en av de ledande producenterna på en växande marknad av hållbara blöjor och hygienprodukter.

Naty använder enbart naturliga och förnybara material, som är bra för både kropp och miljön och helt fria från farliga kemikalier - alltid utan att kompromissa på varken komfort eller prestanda. Natys blöjor är exempelvis främst tillverkade av FSC-certifierat träfibrer, som förutom att vara helt naturligt dessutom har en riktigt bra uppsugningsförmåga.

Natys produkter är hållbara på riktigt - och du behöver aldrig oroa dig över kvalitet, funktion eller greenwashing när du väljer Naty.

Komposterbart naturligt material, TÜV Austria certifiering

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-