Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Bindor - natt

10 st

Ekologiska nattbindor från Eco by Naty

40 kr
Medlemspris 36 kr
Beskrivning
Bindor - natt

Om varan

Ekologiska bindor från Eco by Naty, storlek natt, 10 st.

Extra absorberande nattbindor av komposterbart och växtbaserat material, helt fria från plast, parfym eller färgämnen. Absorberar effektivt, mer än 10 gånger sin vikt, så att du kan känna dig torrare längre. Bindorna är lämpliga för känslig hud.

Natys bindor är dessutom certifierade av bland annat TÜV Austria, ett fristående internationellt erkänt certifieringsorgan, specialiserat på att analysera råmaterial och huruvida de är förnybara.

Om leverantören

Naty grundades 1994 när svenska Marlene Sandberg fick idén om att tillverka blöjor av växtbaserat och komposterbart material.

Naty var före sin tid, och en riktig hållbar pionjär på marknaden. Idag är Naty en av de ledande producenterna på en växande marknad av hållbara blöjor och hygienprodukter.

Naty använder enbart naturliga och förnybara material, som är bra för både kropp och miljön och helt fria från farliga kemikalier - alltid utan att kompromissa på varken komfort eller prestanda. Natys blöjor är exempelvis främst tillverkade av FSC-certifierat träfibrer, som förutom att vara helt naturligt dessutom har en riktigt bra uppsugningsförmåga.

Natys produkter är hållbara på riktigt - och du behöver aldrig oroa dig över kvalitet, funktion eller greenwashing när du väljer Naty.

 Komposterbart och växtbaserat material, TÜV Austria certifiering.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-