Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Trosskydd - normal

32 st

Ekologiska trosskydd från Eco by Naty

45 kr
Medlemspris 40,50 kr
Beskrivning
Trosskydd - normal

Om varan

Ekologiska trosskydd från Eco by Naty, storlek normal, 32 st.

Ett högabsorberande trosskydd av komposterbart och växtbaserat material, helt fritt från plast, parfym eller färgämnen. De mikrotunna dynor som trosskydden är tillverkade av, absorberar effektivt mer än 10 gånger sin vikt - så att du kan känna dig torr längre. Trosskydden är lämpliga för känslig hud.

Natys trosskydd är dessutom certifierade av bland annat TÜV Austria, ett fristående internationellt erkänt certifieringsorgan, specialiserat på att analysera råmaterial och huruvida de är förnybara.

Om leverantören

Naty grundades 1994 när svenska Marlene Sandberg fick idén om att tillverka blöjor av växtbaserat och komposterbart material.

Naty var före sin tid, och en riktig hållbar pionjär på marknaden. Idag är Naty en av de ledande producenterna på en växande marknad av hållbara blöjor och hygienprodukter.

Naty använder enbart naturliga och förnybara material, som är bra för både kropp och miljön och helt fria från farliga kemikalier - alltid utan att kompromissa på varken komfort eller prestanda. Natys blöjor är exempelvis främst tillverkade av FSC-cerifierat träfibrer, som förutom att vara helt naturligt dessutom har en riktigt bra uppsugningsförmåga.

Natys produkter är hållbara på riktigt - och du behöver aldrig oroa dig över kvalitet, funktion eller greenwashing när du väljer Naty.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-