Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Hushållspapper

2 rullar

Hushållspapper tillverkat av 100% återvunna träfibrer

42 kr
Medlemspris 37,80 kr
Beskrivning
Hushållspapper

Om varan

Stora rullar hushållspapper från Grazie Natural, totalt 2 st.

Hushållspapper tillverkat av 100% återvunna träfibrer från använda mjölk- och juicekartonger. Pappret bleks inte och har därför kvar sin naturliga färg. Även om rullen bara består av 2 lager har den en riktigt bra absorptionsförmåga och en mjuk känsla.

Produkten är märkt med både Ecolabel (EU-blomman), och FSC-märket, som garanterar att det har ett lågt klimat- och miljöavtryck under hela produktionen. Rullarna kommer dessutom förpackade i återvunnet papper, istället för plast.

Om leverantören

Grazie Natural gör papper med omsorg för miljön. De har utvecklat en teknik för att separera Tetra Pak-kartonger och återvinna råvarorna individuellt. De tomma kartongerna samlas in, steriliseras och separeras sedan mekaniskt i papper, aluminium och plast.

Tetra Pak-kartonger består i genomsnitt av 74% cellulosafibrer, 22% polyeten och 4% aluminium. Cellulosafibrerna i kartongerna används av Grazie Natural. De andra komponenterna skickas vidare till industrin för återvinning. På så sätt hjälper Grazies produktion till att färre träd fälls och mindre mängd resurser slösas bort.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-