Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Wrappy bivaxfolie - mix pack

3 st

Återanvändbar bivaxfolie från Wrappy i tre storlekar

159 kr
Medlemspris 143,10 kr
Beskrivning
Wrappy bivaxfolie - mix pack

Om varan

Bivaxfolie av ekologisk bivax i olika storlekar från Wrappy.

Du kan använda bivaxdukarna från Wrappy istället för platspåsar eller platsfolie. Wrappy tillverkas för hand i Danmark, och är gjord på ekologisk bomull som är behandlad med bivax, kåda och jojobaolja.

Mått:

20 x 20 cm

27 x 27 cm

33 x 33 cm

Användning

Så här använder du Wrappy:

  • Värm Wrappy med hjälp av dina händer.
  • Lägg sedan bivaxduken över den skål du vill täcka över, eller packa in dina grönsaker i duken. Det går också bra att vika duken till en liten påse till förvaring av rester av grönsaker.

OBS! Packa aldrig in varm mat, rått kött, fisk eller ananas med Wrappy!

Skötselråd för Wrappy:

Wrappy kan användas i upp till ett år, om du tar hand om bivaxdukarna på rätt sätt.

Handdiska med kallt eller ljummet vatten, vid behov använd miljövänligt diskmedel och en disksvamp. Skrubba försiktigt. Wrappy är ej lämplig i diskmaskin, på element eller i mikrovågsugnen. Bivaxdukarna klarar ej temperaturer över 38 grader. Använd därför aldrig kokande vatten på din Wrappy! Använd aldrig kemikalier eller vinäger på din Wrappy. Förvara Wrappy svalt, till exempel i en kökslåda. När du din Wrappy är utsliten kan den slängas i komposten.

Om leverantören

Wrappy är ett danskt företag som har sin verksamhet i Kalundborg och drivs av Anne och Jorgen. De tillverkar det återanvändbara bivaxfoliet med GOTS-certifierad ekologisk bomull från Indien, kåda från Medelhavet, bivax från norra Kina och jojobaolja från Sydamerika.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-