Sök
Meny
Fav
Favoriter

Balsamvinäger med äpple

250 ml

Balsamvinäger på en reduktion av ren äppelmust från Côteaux Nantais

70 kr
Medlemspris 63 kr
Beskrivning

Beskrivning

Balsamvinäger med äpple

Om varan

Ekologisk balsamvinäger med äpple från Côteaux Nantais, 250 ml.

Balsamvinäger med äpple framställs på en reduktion av äpplejuice blandat och lagrat med äppelcidervinäger. Den koncentrerade äpplereduktionen ger vinägern en ren fruktsötma och en lite trögflytande konsistens. Balsamvinäger kan innehålla naturliga sulfiter.

Om leverantören

I vackra västra Frankrike, nära Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har över 40 års erfarenhet av att odla och skörda ekologisk frukt. De ekologiska juicerna och fruktvinägern från Côteaux Nantais tillverkas med hjälp av gamla, stolta traditioner och ny teknik, för att skapa det allra bästa resultatet. Plantagens träd gödslas med Côteaux Nantais’ egen humus, vilket gör att äppelsmaken blir rikare och sötare.

Användning

Vinägern är trögflytande som balsamico med en god sötma och en intensiv smak av äpple. Den passar bra till att droppa över tomatsalladen, en skål med bittra gröna sallatsblad eller grillat grönt, kött eller fisk. Vinägern kan också användas till att smaka av dressing, marinad, och sås. Den kan också vändas med lite god olivolja och användas som dipsås till bröd.

Förvaring

Förvara balsamvinägern mörkt och torrt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-