Sök
Meny
Fav
Favoriter
Chokladmjölk

Chokladmjölk

500 ml | Chokladmjölk från Øllingegaard med äkta beligsk choklad
59 kr
Medlemspris 53,10 kr

Om varan

Ekologisk chokladmjölk (2,3%) från Øllingegaard, 500 ml.

Chokladmjölken har Øllingegaards goda, danska mjölk av riktigt hög kvalitet som bas och sedan är den smaksatt med äkta belgisk choklad (72% kakao) från Callebaut. Chokladsmaken är intensiv och komplex och chokladmjölken kan avnjutas både kall och varm.

Om leveratören

Øllingegaard är ett mejeri som fokuserar på traditionellt hantverk och respekt för den goda ekologiska mjölken som alla mejeriprodukterna som de tillverkar är baserade på.

Øllingegaard huserar på Nordsjälland och ägs idag av Naturmælk - ett ambitiöst mejeri, som ägs av bönderna som levererar mjölk till mejeriet. Bönderna arbetar tillsammans mot en högre grad av självförsörjning på egna gårdar. Naturmælk är certifierade av Djurens Beskyttelse (Danmarks motsvarighet till Djurens Rätt), flera av gårdarna odlar efter biodynamiska principer och korna får varierat foder.

Förvaring

Förvara chokladmjölken i kylskåp. Vänligen observera att datumet på förpackningen är sista hållbarhetsdag och att vi även räknar med leveransdagen när vi beräknar 3 dagars hållbarhet. Observera att mjölken kan klara sig längre än utgångsdatumet, det bästa är att dofta på mjölken innan du dricker den när datumet passerat, för att avgöra om den gått ut.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-