Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Lindbjerg blåmögelost

150 g

En krämig blåmögelost med en balanserad smak

84 kr
Medlemspris 75,60 kr
Beskrivning
Lindbjerg blåmögelost

Om varan

Ekologisk Lindbjerg blåmögelost, 150 g.

En mjuk och krämig blåmögelost, tillverkad av Grand Fromage. Osten har en balanserad smak och är framställd av komjölk. Lindbjerg Blue Øko blev utsedd till Nordens ost vid den Nordiska Ostfestivalen 2019.

Osten framställs efter ett recept baserat på traditionella principer på Frijsenborg Herregårdsmejeri i Hammel, Danmark.

Om leverantören

Grand Fromage är kompromisslös när det gäller kvalitet, hantverk och riktigt bra råvaror. De levererar sina ostar till 600 ansedda restauranger och kök i Danmark.

Familjeföretaget drivs av Jens-Einer Lindberg, som är utbildad mejeritekniker och Thomas Lindberg som bland annat har jobbat som chef på Michelin-restaurangen Relaise de la poste i Frankrike.

Användning

Blåmögelosten passar bra i salladsdressingar, till exempel när du gör en klassisk blue cheese-dressing men den är också riktigt god i såser.

Osten passar perfekt på ostbrickan och kan serveras på bröd eller kex tillsammans med valfria tillbehör. Servera osten när den är rumstempererad, då framhävs blåmögelostens fantastiska smaknyanser.

Förvaring

Förvara osten i kylskåp. Observera att hållbarheten som är angiven är vägledande. Hållbarheten gäller för antal dagar från det datumet som du mottar varan.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-