Sök
Meny
Fav
Favoriter

Smör med Læsø Sydesalt

250 g

Smör med havssalt från Naturmælk

49 kr
Medlemspris 44,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Smör med Læsø Sydesalt

Om varan

Ekologiskt smör med Læsø Sydesalt i rulle från Naturmælk, 250 g.

Smör gjort på ekologisk högpastöriserad grädde, salt och mjölksyrekultur, inget annat. Det oraffinerade saltet ger smöret en fantastisk smak och en lätt krisp från de små saltkristallerna.

Læsø Sydesalt är salt från den danska ön Læsø som är framtaget enligt gamla traditioner och känt bland matälskare i hela norden.

Smöret är packat i rullar, så det är lätt att skära i skivor och servera till lunch- eller middagsbordet. Det perfekta smöret till en god skiva nybakat bröd.

Om leverantören

Naturmælk är ett litet, men ambitiöst, mejeri som ägs av bönderna som levererar mjölk till mejeriet. Bönderna arbetar tillsammans mot en högre grad av självförsörjning på egna gårdar. De är certifierade av Djurens Beskyttelse (Danmarks motsvarighet till Djurens Rätt), flera av gårdarna odlar efter biodynamiska principer och korna får varierat foder. Betesmarkerna sås med 7 olika örter, vilket är bra för mångfalden i jorden, men också för korna och mjölken. Allt arbete görs med en genuin vilja att bedriva ännu bättre jordbruk, än det ekologiska jordbruk som vi känner till idag.

Förvaring

Förvara smöret i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-