Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Colore Skål - grön

Nyhet
Ø: 15 cm

Handgjord keramikskål i Sage Green” från Kähler 

279 kr
Medlemspris 251,10 kr
Beskrivning
Colore Skål - grön

Om varan

Colore keramikskål i färgen “Sage Green” från Kähler.

Colore är en ny serie bruksdesign i keramik som gör en modern tolkning av det gamla hantverket och de ursprungliga dekorationsteknikerna från Kählers keramikverkstad. Keramiken är formad för hand och handmålad, vilket för tankarna tillbaka till det gamla traditionella hantverket.

Som namnet antyder är Colore en design med autentisk färg- och forminspiration från Kählers arkiv och historiska palett. Färgen 'Sage Green' har tagits fram i samarbete med Årstiderna och är baserad på den frodiga gröna nyansen, som är vår signaturfärg.

Tål maskindisk och mikrovågsugn.

Diameter: 15 cm

Höjd: 6,5 cm

Material: Glaserad keramik

Färg: Sage Green

Användning

En liten skål som passar perfekt till frukosten eller för servering av dressing, dipp eller små sallader och grönsaksrätter.

Om leverantören

Kähler är känd för sin konstkeramik, men varumärket har också en stark keramiktradition. På verkstaden i Danmark arbetade Herman Hans Christian Kähler på 1900-talet med producera vardagliga bruksföremål och föra den gamla tekniken och traditionen vidare.

Med lanseringen av Colore-serien lyfter Kähler nu keramikarvet in i 2000-talet. Serien som består av tallrikar, skålar, muggar och ett fat av stengods, tolkar det autentiska hantverket och teknikerna som Kählers keramikverkstad har förfinat genom tiderna i en ny tappning. Det gäller både keramikens glänsande glasyr som härrör från Kählers historiska gula glasyrer och de distinkta relieferna på ramens utsida, som avslöjar hur varje keramikprodukt har fått ta form bakom svarven.

Colore-seriens handmålade keramik kännetecknas av de små variationerna i tjockleken på penseldragen som avslöjar att det finns en människa bakom varje tallrik, mugg eller skål. Ett riktigt hantverk helt enkelt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-