Sök
Meny
Fav
Favoriter

Jordgubbslådan

1 kg

Fina jordgubbar från nationalparken Doñana i Spanien

145 kr
Medlemspris 130,50 kr
Beskrivning

Beskrivning

Jordgubbslådan

Om varan

En låda med ekologiska jordgubbar från Spanien, 1 kg.

Med Jordgubbslådan får du smaken av sommar direkt hem till dig. Lådan bjuder på de finaste och godaste spanska jordgubbarna som går att hitta.

Varför Jordens Bästa?

När vintermörkret är ett faktum i Norden, använder våra odlare i Spanien dagens ljusa timmar på att låta solstrålarna få mogna söta och vackra bär.

Jordgubbarna som du får i denna låda odlas av Juan Maria. Hans odlingar ligger intill den häpnadsväckande nationalparken 'Doñana' i Andalusien. Juan odlar förutom jordgubbar även andra bärsorter som har en tidig säsong och klarar ett kallare spanskt vinterklimat såsom blåbär till hallon och björnbär.

Bären plockas för hand, sorteras varsamt och packas sedan för hand i lådor av Juan och hans team.

Användningsområde

Jordgubbar har många användningsområden och smakar fantastiskt i desserter, i kakor och som kräm. Enklast (och kanske allra godast) är dock klassikern jordgubbar med grädde och socker.

Förvaring

Jordgubbar har mycket kort hållbarhet. De ska helst ätas så snart som möjligt efter att du har fått hem dem. Förvara dem kallt - vid ca 5 plusgrader. Men ta ut dem från kylskåpet några timmar innan de ska serveras, då smakar de bäst! 

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-