Sök
Meny
Fav
Favoriter

Kycklingkorv med fänkål

6 st, 300 g

Kycklingkorv med smak av fänkål

99 kr
Medlemspris 89,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Kycklingkorv med fänkål

Om varan

Ekologisk kycklingkorv med smak av fänkål, 6 st (300 g totalt).

Ett utsökt alternativ till den klassiska grillkorven, med en riktigt god smak och konsistens.

Kycklingfärsen som korven är tillverkad av, består av hackad ekologisk kyckling, smaksatt med fänkålsfrön, lök, kryddor och stoppad i lammtarm.

Korvarna kokas och röks över bokspån, vilket ger den karaktäristiska milda röksmaken man ofta förknippar med en god grillkorv.

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket bland annat innebär att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel och att djuren får växa i långsammare takt.

Användning

Kycklingkorven ska tillagas ordentligt innan servering. Stek korvarna ca. 10 minuter på medelvärme i en stekpanna, tills de fått fin färg på båda sidor, eller släng dem på grillen ett par minuter på varje sida. Korvarna är en självklart hit som grillkorv när du är på utflykt i naturen. Servera dem med en lätt potatissallad, korvbröd eller tillsammans med lite grillat sommargrönt.

Förvaring

Förvara korvarna i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-