Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Chokladknappar

200 g

Chokladknappar av mörk choklad från São Tomé

129 kr
Medlemspris 116,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Chokladknappar

Om varan

​​Chokladknappar av ekologisk mörk choklad (66%) från Økoladen, 200 g.

Chokladen är en del av Økoladens 'Elmelund - Single Origin'-serie. Det betyder att kakaobönorna är importerade från samma område, i det här avseendet från ön São Tomé utanför Afrikas västkust. Klimatet, jorden och placeringen nära ekvatorn gör att São Tomé till det ideella stället att olda kakao på.

Genom att köpa denna choklad stöttar du mer än 2400 familjedrivna kakaobönder på São Tomé som har förenats i kooperativ. Genom kooperativen säkrar de utbildning, kunskapsdelning och säkerhet för att deras kakobönor - som är en av deras viktigaste exportvaror - kan säljas till ett bra pris. Öns unika klimat ger en choklad i världsklass med noter av frukt, nötter och kryddor. Bör tempereras före den används till konfektyr eller desserter.

Om leverantören

Økoladen är en liten chokladfabrik i Ørslev vid Vordingborg i Danmark, som ägs och drivs av Jan och Amanda Elmelund. Deras vision är att framställa de bästa tänkbara chokladprodukterna och för dem innebär det att chokladen är ekologisk och handgjord. Jan, Amanda och deras team gör själv chokladen för hand, för att verkligen kunna känna av råvarorna och kvaliteten deras produkter håller måttet.

Förvaring

Förvara chokladen torrt och inte för varmt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-