Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Vita chokladknappar

200 g

200 g chokladknappar av krämig och fyllig vit choklad från Peru

129 kr
Medlemspris 116,10 kr
Beskrivning

Beskrivning

Vita chokladknappar

Om varan

​​Chokladknappar av ekologisk vit choklad (38%) från Økoladen, 200 g.

Chokladen är en del av Økoladens 'Elmelund - Single Origin'-serie. Det betyder att kakaobönorna är importerade från samma område, i det här tillfället området Cusco i Peru. Perus varma och fuktiga klimat är ideellt för att odla kakao. Kakaobönderna från Peru har förenats i kooperativ centrerade kring ekologisk och hållbar kakaoodling, och är specialister i växtförädling, fermentering, torkning och kvalitetskontroll.

Den lokala expertisen resulterar i välkomponerade typer av choklad som bevarar bönornas unika karaktär. De unika Chuncho-bönorna som används till denna choklad ger en fyllig, mörk choklad med fruktiga noter och nästan ingen bitthet. Chokladen bör tempereras före den används till konfektyr eller desserter.

Om leverantören

Økoladen är en liten chokladfabrik i Ørslev vid Vordingborg i Danmark, som ägs och drivs av Jan och Amanda Elmelund. Deras vision är att framställa de bästa tänkbara chokladprodukterna och för dem innebär det att chokladen är ekologisk och handgjord. Jan, Amanda och deras team gör själv chokladen för hand, för att verkligen kunna känna av råvarorna och kvaliteten deras produkter håller måttet.

Förvaring

Förvara chokladen torrt och inte för varmt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-