Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Risdryck med kakao

Nyhet
1 liter

Växtbaserad risdryck med kakao från The Bridge

35 kr
Medlemspris 31,50 kr
Beskrivning
Risdryck med kakao

Om varan

Ekologisk risdryck med kakao från The Bridge, 1 liter.

Risdryck gjord på ekologiskt italienskt ris, källvatten, kakao, raps- och tistelolja och lite salt och sötad med koncentrerad äppeljuice. 100% vegansk, naturligt glutenfri och helt utan tillsatser och tillsatt socker.

Växtdryck gjord på ris har en naturligt söt smak. Njut av den varm eller kall.

Om leverantören

The Bridge tillhör 'La Famiglia Organic' och här kan man verkligen tala om ett familjeföretag i renaste bemärkelse: ett företag av mödrar, bröder, söner och mostrar, svärfädrar och syskonbarn. Faktum är att de själva säger att det enklaste sättet att få jobb på The Bridge är att gifta sig med någon i familjen!

Det familjeägda företaget är baserat i Vicenza i norra Italien. Därifrån har de sedan 1994 producerat ekologiska, veganska och laktosfria växtdrycker och mejerialternativ.

Man kanske inte alltid tänker på det, men växtdrycker består vanligtvis av 80 % vatten eller mer. Därför kompromissar man inte med vattenkvalitet, smak och mineralinnehåll hos The Bridge. Till deras växtdrycker används endast källvatten, hämtat från bergen strax norr om Vicenza, för att säkerställa den renaste smaken i deras produkter.

Råvarorna kommer från specialiserade ekologiska gårdar i hela Italien. Ris från Piemonte, havre från Toscana och mandel från Sicilien. Alla ingredienser är noggrant utvalda enligt högsta kvalitets- och spårbarhetsstandarder.

Förvaring

Förvara risdrycken svalt och torrt

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-