Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Ändrade leveransdagar och deadlines

Under och inför helgdagar kan vi ha ändrade leveranser och deadlines

I samband med helgdagar kan det hända att vi ändrar din leveransdag och deadline för beställning. På denna sida kan du alltid se planerade ändringar för de kommande 5 veckorna. 

Var uppmärksam på både ändrade dagar och deadlines. Ändrade leveransdagar och deadlines framgår även på leveransöversikten på Dina sidor

 Ändrade deadlines och leveransdagar jul och nyår 2022

  • Onsdagsleveransen den 21 december och torsdagsleveransen den 22 december har framflyttad deadline för avbeställning av varor, torsdagen den 15 december kl. 23.00. Du kan forfarande beställa varor med leverans dessa datum fram till måndagen den 19 december kl. 23.00.

  • Söndagsleveransen den 25 december är inställd.

  • Måndagsleveransen den 26 december levereras istället tisdagen den 27 december. Deadline för att beställa varor till den leveransen är fredagen den 23 december kl. 23.00. Deadline för att avbeställa varor till den leveransen är söndagen den 18 december kl. 23.00.

  • Onsdagsleveransen den 28 december och torsdagsleveransen den 29 december har framflyttad deadline för avbeställning av varor, den 18 december kl. 23.00. Du kan fortfarande beställa varor med leverans dessa datum fram till måndagen den 26 december kl. 23.00.

  • Söndagsleveransen den 1 januari levereras istället måndagen den 2 januari. Den leveransen har framflyttad deadline, fredagen den 30 decemer kl. 23.00. Det gäller både för avbeställning och beställning av varor.

  • Måndagsleveransen den 2 januari levereras istället tisdagen den 3 januari. Den leveransen har framflyttad deadline, fredagen den 30 decemer kl. 23.00. Det gäller både för avbeställning och beställning av varor. 
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-