Sök
Meny
Fav
Favoriter

Vegetariska Barnkassen

Goda lakto-ovo-vegetariska rätter för hela familjen.

Klimatavtryck per kuvert: 0,75 kg CO₂.

  • 3 pers.
  • 3 dagar
75 kr per kuvert
675 kr
Medlemspris 607,50 kr
Veckans meny

Veckans meny

Hämtar...
Beskrivning

Beskrivning

Vegetariska Barnkassen

OBS. Alla recept är digitala och samlade under veckans meny, där du också kan välja att skriva ut varje recept om du önskar. 

Med Vegetariska Barnkassen lagar du enkla och goda lakto-ovo-vegetariska maträtter som passar både stora och små. Maträtterna är uppbyggda runt grönsaker som kompletteras av goda ostar, ägg, pasta och vegetabiliska proteiner i form av bland annat bönor, korn och linser. Alla råvaror i matkassen är ekologiskt certifierade.

Prova på rätter som är roliga för barn och vuxna att hjälpas åt att laga tillsammans – du får en meny som består av härligt fredagsmys, mycket snacksgrönt och spännande vardagsmiddagar. 

De flesta rätterna kan lagas på ca 30 minuter. Vissa rätter (ofta de som ska tillagas i ugn) tar lite längre tid. Om du vill få fler förberedda ingredienser i din matkasse för att spara tid, rekommenderar vi vår Vegetariska Snabbkasse.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Vegetariska Snabbkassen är i genomsnitt 0,75 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

 

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-