Sök
Meny
Fav
Favoriter

Vegetariska Snabbkassen

Lättlagade lakto-ovo-vegetariska rätter, som är färdiga på max 30 min.

Klimatavtryck per kuvert: 0,65 kg CO₂.

  • 2 pers.
  • 4 dagar
87 kr per kuvert
695 kr
Medlemspris 625,50 kr
Veckans meny

Veckans meny

Kock bakom:
Anders Sørensen
Hämtar...
Beskrivning

Beskrivning

Vegetariska Snabbkassen

OBS. Alla recept är digitala och samlade under veckans meny, där du också kan välja att skriva ut varje recept om du önskar. 

Vegetariska Snabbkassen passar dig som vill laga god, smakrik mat på nolltid. Oavsett om du redan är väl bevandrad i det vegetariska köket eller om du bara vill få en lite grönare livsstil är Vegetariska Snabbkassen något för dig. Du får allt du behöver för att laga goda och spännande rätter med en aktiv tillagningstid på max 30 minuter.

De lakto-ovo-vegetariska recepten är skrivna utifrån enkla tillagningsmetoder med lite färre men riktigt goda ingredienser, och alla råvaror är ekologiskt certifierade. Grönsakerna får i denna matkasse sällskap av vegetabiliska proteiner såsom linser och förkokta bönor. Du får också pasta, bröd, pizzadegar, färdig falafelsmet samt olika mejeriprodukter.

Varje vecka innehåller Vegetariska Snabbkassen dessutom en av Årstidernas egenutvecklade gryträtter som bara ska värmas upp innan servering. De välbalanserade grytorna har smaksatts med yttersta precision av våra egna kockar och varje rätt är fylld med smakrika grönsaker och kryddor.

Om du har lite mer tid över och hellre vill laga mat från grunden, rekommenderar vi vår klassiska Vegetariska Matkasse.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Vegetariska Snabbkassen är i genomsnitt 0,65 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

 

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-