Sök
Meny
Fav
Favoriter

500-Kalorierkassen

Näringsberäknade lakto-ovo-vegetariska rätter, med färre kalorier.

Klimatavtryck per kuvert: 0,62 kg CO₂.

  • 2 pers.
  • 3 dagar
90 kr per kuvert
539 kr
Medlemspris 485,10 kr
Veckans meny

Veckans meny

Hämtar...
Beskrivning

Beskrivning

500-Kalorierkassen

OBS. Alla recept är digitala och samlade under veckans meny, där du också kan välja att skriva ut varje recept om du önskar. 

Med 500-Kalorierkassen får du varierande middagar med färre kalorier till tre av veckans dagar. Måltiderna innehåller i genomsnitt 500 kalorier per portion.

Inspireras av lakto-ovo-vegetariska rätter fulla med säsongens bästa grönsaker. Du hittar också mejeriprodukter med låg fetthalt, baljväxter och ägg bland de ekologiska ingredienserna. För att förenkla matlagningen får du ofta färdighackade grönsaker från vår Gröna Verkstad i matkassen. Alla råvaror i matkassen är ekologiskt certifierade.

Det är vår kock Christine Bille Nielsen som utformar recepten varje vecka. Hon är, förutom kock, specialist och undervisare inom näringslära och har bland annat jobbat för Hjerteforeningen (den danska motsvarigheten till Hjärt- och Lungfonden). Näringsinnehållet i varje måltid beräknas av Christine och du får med beräkningarna i receptbladet som följer med matkassen*.

* Näringsberäkningarna är vägledande. Vi reserverar oss för att ibland behöva ändra en råvara i ett recept i sista minuten. Den nya ingrediensen kommer att väljas av kocken utifrån vad som bäst passar i måltiden.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för 500-Kalorierkassen är i genomsnitt 0,62 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-