Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Vegetariska Snabbkassen

Från 445 kr Per kasse / 58 kr Per kuvert
  • 1-4 pers.
  • 4 dagar
  • 20 min.
Vegetariska Snabbkassen - varianter:
Pers. Dg. Pris Pr. kuv.
Beställ 1 4 445 kr 111 kr
Beställ 2 4 695 kr 87 kr
Beställ 3 4 849 kr 71 kr
Beställ 4 4 925 kr 58 kr
Beskrivning
Vegetariska Snabbkassen

Vegetariska Snabbkassen passar dig som vill laga god, smakrik mat på nolltid. Oavsett om du redan är väl bevandrad i det vegetariska köket eller om du bara vill få en lite grönare livsstil är Vegetariska Snabbkassen något för dig. Du får allt du behöver för att laga goda och spännande rätter med en aktiv tillagningstid på max 30 minuter.

De lakto-ovo-vegetariska recepten är skrivna utifrån enkla tillagningsmetoder med lite färre men riktigt goda ingredienser, och alla råvaror är ekologiskt certifierade. Grönsakerna får i denna matkasse sällskap av vegetabiliska proteiner såsom linser och förkokta bönor. Du får också pasta, bröd, pizzadegar, färdig falafelsmet samt olika mejeriprodukter.

Varje vecka innehåller Vegetariska Snabbkassen dessutom en av Årstidernas egenutvecklade gryträtter som bara ska värmas upp innan servering. De välbalanserade grytorna har smaksatts med yttersta precision av våra egna kockar och varje rätt är fylld med smakrika grönsaker och kryddor.

Om du har lite mer tid över och hellre vill laga mat från grunden, rekommenderar vi vår klassiska Vegetariska Matkasse.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Vegetariska Snabbkassen är i genomsnitt 0,55 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

 

Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-