Om ÅrstidernaVi är ett lantbruksföretag

Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr.

Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag. Vi odlar mer än 50 olika sorters grönsaker på våra tre gårdar, som tillsammans utgör över 550 ha mark. Som lantbrukare är vi stolta över att kunna bevara en bred mångfald av ekologiska grönsaker i Norden.

Vi är det vi äter

På Årstiderna ser vi människan som en del av naturens stora ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad naturen kan ge oss tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Detta skapar ett naturligt beroendeförhållande mellan natur och människa och det vill vi förvalta så bra som möjligt.

Från åkern direkt till dig

Vår fokus är att skapa en direkt väg från bonden till kunden. Därför strävar vi efter att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt, minimera transporterarna i största möjliga mån och för att man avsiktligt ska arbeta efter årstiderna. Vi vill visa respekt för naturen och för de som arbetar med den.

 

KontaktA Årstiderna


  • Ring Årstidernas kundtjänst telefon 08-720 50 20
    eller skriv till oss på kundtjanst@arstiderna.com
  • Årstiderna, Vretensborgsvägen 5, 126 30 Hägersten

Idékassen