Du kan vara helt ”kål-lugn”. Vi har bara vårstädat hemsidan. Nu finns dina personliga uppgifter i denna meny.

Om Årstiderna

Vår önskan är att sprida glädje med riktigt god och hälsosam mat

Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr.
Årstiderna är ett ekologiskt företag. Vi samarbetar med odlare över hela Europa, som alla tänker som oss att kunna bevara en bred mångfald av ekologiska grönsaker.

Vi levererar till

Uppsala, Norrtälje, Stockholm (Storstockholm), Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona tot till över 6000 postnummer. Vill du se om vi levererar till ett visst område, skriv in postnumret på hemsidan under knappen "Se om levererar i ditt område"

Vi är det vi äter

På Årstiderna ser vi människan som en del av naturens stora ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad naturen kan ge oss tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Detta skapar ett naturligt beroendeförhållande mellan natur och människa och det vill vi förvalta så bra som möjligt.

Från åkern direkt till dig

Vår fokus är att skapa en direkt väg från bonden till kunden. Därför strävar vi efter att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt, minimera transporterna i största möjliga mån och för att man avsiktligt ska arbeta efter årstiderna. Vi vill visa respekt för naturen och för de som arbetar med den.

 

KontaktA Årstiderna


  • Ring Årstidernas kundtjänst telefon 08-720 50 20
    eller skriv till oss på kundtjanst@arstiderna.com
  • Årstiderna, Vretensborgsvägen 5, 126 30 Hägersten

Idékassen