Om Årstiderna

Vår önskan är att sprida glädje med riktigt god och hälsosam mat

Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr.
Årstiderna är ett ekologiskt företag. 

Alltid ekologiskt

Årstidernas varor är alltid ekologiska. Enda undantaget är den fisk som fångas i naturen, samt salt. Vi samarbetar med odlare över hela Europa för att kunna leverera säsongens bästa ekologiska råvaror.

Vi levererar till

Uppsala, Norrtälje, Stockholm (Storstockholm), Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona till över 6000 postnummer. Vill du se om vi levererar till ett visst område, skriv in ditt postnummer under knappen "Se om levererar till dig"

Vi är det vi äter

På Årstiderna ser vi människan som en del av naturens stora ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad naturen kan ge oss tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Detta skapar ett naturligt beroendeförhållande mellan natur och människa och det vill vi förvalta så bra som möjligt.

Från åkern direkt till dig

Vår fokus är att skapa en direkt väg från bonden till kunden. Därför strävar vi efter att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt, minimera transporterna i största möjliga mån och för att man avsiktligt ska arbeta efter årstiderna. Vi vill visa respekt för naturen och för de som arbetar med den.

"Riktigt grön och skön"

Tidsskriften Topphälsa utvärderade hösten 2015 hälsosamma matkassar från Årstiderna, Ecoviva, Mathem, City Gross, Linas Matkasse, COOP och GI-kassen. Topphälsa skriver om Årstiderna: 

"Fräscha, fina och helt ekologiska grönsaker i smarriga recept. Väldigt fräsch mat som som kroppen mår bra av och gott med mycket kryddgrönt." 

Se utvärderingen här

KontaktA Årstiderna


  • Ring Årstidernas kundtjänst telefon 08-720 50 20
    eller skriv till oss på kundtjanst@arstiderna.com
  • Årstiderna, Albybergsringen 3, 137 69 Österhaninge

Idékassen