Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Glutenfri matkasse

Glutenfri thaiinspirerad quinoabowl med små skålar med topping

För dig som har konstaterad glutenintolerans kan det vara svårt att hitta en färdig matkasse med matvaror och recept som är helt glutenfri. Gluten finns nämligen i en uppsjö av matvaror eftersom det bland annat finns i sädesslagen korn, vete och råg - och som glutenintolerant ska du undvika matvaror innehållandes gluten. För att en matkasse ska vara helt glutenfri måste den packas i en glutenfri miljö. I Årstidernas sortiment finns en helt glutenfri, ekologisk matkasse som dessutom är vegansk, och så finns det en naturligt glutenfri matkasse med ekologiska frukostar. Den naturligt glutenfria matkassen, Morgonkassen, innehåller naturligt glutenfria produkter men matkassen har inte packats i en glutenfri miljö till skillnad från den helt glutenfria matkassen: Glutenfria Vegankassen. 

Bästa glutenfria matkassen 

Det finns många olika matkassar att välja på, men inte många glutenfria matkassar - särskilt inte för dem som dessutom vill äta både växtbaserat och ekologiskt. Årstidernas helt veganska och glutenfria matkasse, Glutenfria Vegankassen, förenklar vardagen för dig som är glutenintolerant och vill äta ekologiskt, varierat och växtbaserat - både för miljön och för hälsans skull! 

Eftersom Glutenfria Vegankassen är helt veganskt så innehåller den inga animalier, det vill säga varken kött eller ost och heller inte några mjölkprodukter. Matkassen anses vara Årstidernas mest allergivänliga matkasse i sortimentet av ekologiska matkassar, eftersom den i tillägg till att vara glutenfri dessutom är laktosfri.  

I Glutenfria Vegankassen får du nya recept varje vecka som har tagits fram med omsorg för att de glutenfria alternativen i matkassen ska kännas inspirerande och smaka bra. Det bästa med att välja en ekologisk glutenfri matkasse från Årstiderna, är att du får allt levererat hem till dörren och slipper leta efter glutenfria och helt veganska matvaror i butiken. Du kan vara trygg med att allt i Glutenfria Vegankassen är helt glutenfritt, veganskt och ekologiskt. 

Läs mer om den helt glutenfria Glutenfria Vegankassen och den naturligt glutenfria Morgonkassen nedan. 

 

Helt glutenfri och ekologisk matkasse

Glutenfria Vegankassen

Glutenfria Vegankassen är den bästa matkassen för dig som vill äta vegansk mat men samtidigt glutenfritt och ekologiskt. Precis som Veganska Matkassen är Glutenfria Vegankassen helt växtbaserad och ekologisk men också glutenfri. Recepten i matkassen är uppbyggda kring säsongens grönsaker och innehåller baljväxter, ris, nötter och frön samt glutenfria torrvaror. 

Glutenfria Vegankassen går att få från 1 person till 2 personer. Matkassen passar därför väldigt bra för den som är student, singel som vill ha matkasse eller par som vill ha en matkasse för 2 personer. 

Morgonkassen

Morgonkassen är Årstidernas frukostkasse som innehåller 5 ekologiska och vegetariska frukostar som räcker hela arbetsveckan. Bli inspirerad till att äta helt lakto/ovo-vegetariska frukostar och få en härlig start på dagen med Morgonkassen. Morgonkassen är inte bara helt ekologiskt utan även naturligt glutenfri. Morgonkassen är den perfekta matkassen för dig som vill ha frukost till vardagen. 

Morgonkassen går att få från 1 till 2 personer och passar därför dig som bor själv, eller är sambo med någon och vill få en bra start på morgonen med en god och näringsrik frukost. 

Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-