Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Hem Vad är Jordens Bästa?

Vad är Jordens Bästa?

Ännu fler noga utvalda varor i Årstidernas nya butik

Jordens bästa sortiment

Jordens Bästa är Årstidernas nya matbutik, som gör det ännu lättare för dig att välja den ekologiska, hållbara lösningen i vardagen. Du kan handla med gott samvete hos Årstiderna eftersom du kan vara säker på att ingenting i sortimentet har fraktats med flyg, sortimentet är anpassat efter säsong och all mat är helt ekologisk. 

I den nya butiken kan du själv bestämma vilka varor du vill ha och i vilken mängd, i stället för enbart färdigpackade råvarulådor. Det innebär mindre matsvinn och mer beställningsfrihet för dig.

Noga utvalt sortiment

Innan en vara får en plats i Årstidernas sortiment, har den först gått igenom en gallringsprocess där det säkerställs att leverantören som tagit fram varan, delar våra värderingar gällande hållbar produktion. Förutom en ekologisk certifiering, innebär det också att leverantören ska vara villig att arbeta med att minska sitt klimatavtryck och ta ett socialt ansvar.

All mat hos Årstiderna är ekologiskt certifierad och hela vår verksamhet CO2-beräknas. Vi jobbar ständigt för att minska våra utsläpp som vi kompenserar för. Jordens Bästa för både dig och planeten, helt enkelt.

Utforska sortimentet i Jordens Bästa

Bli medlem och få 10% rabatt på allt 

Nu kan du som vill göra hållbara inköp i vardagen välja att bli medlem hos Årstiderna. Medlemskapet kostar 699 kr per år och du får följande:

  • 10% rabatt på alla matkassar
  • 10% rabatt på alla råvarulådor
  • 10% rabatt på alla varor i vårt nya dagligvarusortiment 
  • Ingen expeditionsavgift 
  • Fri frakt på alla leveranser

Bli medlem här

Du behöver inte bli medlem för att beställa från oss, men då betalar du ordinarie pris i stället för medlemspris och behöver betala en expeditionsavgift om du handlar under 600 kr.

Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-