Sök
Meny
Fav
Favoriter
Havredryck barista

Havredryck barista

1 liter | Växtbaserad havredryck från The Bridge
38 kr
Medlemspris 34,20 kr

Om varan

Ekologisk havredryck barista från The Bridge, 1 liter.

Havredryck gjord på ekologisk italiensk havre, källvatten, solros- och tistelolja och lite salt – inget annat. 100% vegansk, naturligt glutenfri och helt utan tillsatser.

Denna havredryck passar särskilt bra att skumma upp till kaffet, men passar även bra som ett växtbaserat alternativ vid frukostbordet eller i shakes och smoothies.

Om leverantören

The Bridge tillhör 'La Famiglia Organic' och här kan man verkligen tala om ett familjeföretag i renaste bemärkelse: ett företag av mödrar, bröder, söner och mostrar, svärfädrar och syskonbarn. Faktum är att de själva säger att det enklaste sättet att få jobb på The Bridge är att gifta sig med någon i familjen!

Det familjeägda företaget är baserat i Vicenza i norra Italien. Därifrån har de sedan 1994 producerat ekologiska, veganska och laktosfria växtdrycker och mejerialternativ.

Man kanske inte alltid tänker på det, men växtdrycker består vanligtvis av 80 % vatten eller mer. Därför kompromissar man inte med vattenkvalitet, smak och mineralinnehåll hos The Bridge. Till deras växtdrycker används endast källvatten, hämtat från bergen strax norr om Vicenza, för att säkerställa den renaste smaken i deras produkter.

Råvarorna kommer från specialiserade ekologiska gårdar i hela Italien. Ris från Piemonte, havre från Toscana och mandel från Sicilien. Alla ingredienser är noggrant utvalda enligt högsta kvalitets- och spårbarhetsstandarder.

Förvaring

Förvara havredrycken svalt och torrt

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-