Sök
Meny
Fav
Favoriter
Mandeldryck
Nyhet

Mandeldryck

1 liter | Växtbaserad osötad mandeldryck från The Bridge
43 kr
Medlemspris 38,70 kr

Om varan

Ekologisk osötad mandeldryck från The Bridge, 1 liter.

Mandeldryck gjord på ekologisk siciliansk mandel och källvatten, och johannesbrödmjöl för att få en tjockare konsistens - inget annat. 100% vegansk, naturligt glutenfri och helt utan tillsatser.

Mandeldryck har en naturlig sötma och en god och krämig konsistens. Använd den i smoothies eller som ett växtbaserat alternativ vid frukostbordet.

Om leverantören

The Bridge tillhör 'La Famiglia Organic' och här kan man verkligen tala om ett familjeföretag i renaste bemärkelse: ett företag av mödrar, bröder, söner och mostrar, svärfädrar och syskonbarn. Faktum är att de själva säger att det enklaste sättet att få jobb på The Bridge är att gifta sig med någon i familjen!

Det familjeägda företaget är baserat i Vicenza i norra Italien. Därifrån har de sedan 1994 producerat ekologiska, veganska och laktosfria växtdrycker och mejerialternativ.

Man kanske inte alltid tänker på det, men växtdrycker består vanligtvis av 80 % vatten eller mer. Därför kompromissar man inte med vattenkvalitet, smak och mineralinnehåll hos The Bridge. Till deras växtdrycker används endast källvatten, hämtat från bergen strax norr om Vicenza, för att säkerställa den renaste smaken i deras produkter.

Råvarorna kommer från specialiserade ekologiska gårdar i hela Italien. Ris från Piemonte, havre från Toscana och mandel från Sicilien. Alla ingredienser är noggrant utvalda enligt högsta kvalitets- och spårbarhetsstandarder.

Förvaring

Förvara mandeldrycken svalt och torrt

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-