Sök
Meny
Fav
Favoriter
Sardeller

Sardeller

47,5 g | Kanske världens bästa sardeller från spanska Ortiz
59 kr
Medlemspris 53,10 kr

Om varan

Konservburk med saltade ansjovisfiléer (sardeller) i ekologisk olivolja från Ortiz, 1 st (47,5 g).

Den nyfångade ansjovisen saltas och mognar på fat i minst 6 månader innan de filéas för hand, en efter en. Filéerna förpackas sedan för hand i ekologisk olivolja i glasburkar eller (som här) i konservburkar.

Sardellerna från Ortiz är högt älskade av Årstidernas kockar, som inte tvekar att kalla dem för de bästa i världen. Prova själv och se vad du tycker!

Användning

Ortiz-sardellerna är en genväg till umami och välsmakande både varma och kalla rätter. Ett par ansovisfiléer kan lyfta den enklaste pastarätten och förvandla vardagsmat till en gastronomisk matupplevelse.

Njut av sardellerna på en bit rostat bröd med lite citronsaft, eller hacka dem och vänd i dressingar, marinader eller kokta såser som en klassisk caesar-dressing eller en italiensk bagna cauda-dipp.

Om leverantören

Conservas Ortiz är en traditionell spansk familjeverksamhet som har producerat fiskkonserver av allra högsta kvalitet i över 100 år.

Allt började 1891 i de norra delarna av Kastilien i Spanien där Bernando Ortiz började sälja ansjovis och tonfisk på marknader i regionen.

Idag exporterar familjeföretaget ett brett sortiment av produkter till hela världen, som producerats med hjälp av traditionella metoder, med de allra bästa råvarorna.

Förvaring

Sardellerna är halvkonserverade och ska förvaras i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-