Sök
Meny
Fav
Favoriter
Äppelcidervinäger med schalottenlök

Äppelcidervinäger med schalottenlök

250 ml | Gjord på franska äpplen, lagrad hos vår fruktodlare Côteaux Nantais
37 kr
Medlemspris 33,30 kr

Om varan

Ekologisk äppelcidervinäger med schalottenlök, från Côteaux Nantais, 250 ml.

Fruktig och rund äppelcidervinäger, gjord på noggrant utvalda äpplen från Côteaux Nantais biodynamiska fruktplantage. Handplockade och lagrade på ekfat. Äppelcidervinägern kan innehålla naturliga sulfiter.

Om leverantören

I vackra västra Frankrike, nära Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har över 40 års erfarenhet av att odla och skörda ekologisk frukt. De ekologiska juicerna och fruktvinägern från Côteaux Nantais tillverkas med hjälp av gamla, stolta traditioner och ny teknik, för att skapa det allra bästa resultatet. Plantagens träd gödslas med Côteaux Nantais’ egen humus, vilket gör att äppelsmaken blir rikare och sötare.

De solmogna frukterna handplockas. Sedan pressas dem i en process som separerar saft och skal. Processen säkrar den goda smaken och kvaliteten.

Användning

En härlig all-round-vinäger som är bra att ha nära till hands när det ska smakas av eller justeras lite i smakerna. Använd äppelcidervinägern i dressing, exempelvis när du blandar en vinägrett med olivolja, dijonsenap, salt och peppar – eller i relish, chutney och såser.

Förvaring

Förvara äppelcidervinägern mörkt och torrt.

Biodynamisk

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-