Sök
Meny
Fav
Favoriter
Skafferilådan

Skafferilådan

10 varor | Låda med tio olika ekologiska skafferivaror
349 kr
Medlemspris 314,10 kr

Om varan

Låda med tio olika ekologiska skafferivaror.

Med denna låda har du alltid de nödvändigaste ingredienserna till hands för att skapa läckra måltider, oavsett om det gäller en snabb vardagsmiddag eller en festmåltid. Varorna är veganska.

Prenumerera på lådan för att vara säker på att du alltid har dessa basvaror hemma.

Användning

Använd lådans tomatbaserade produkter till snabba pastarätter, såser, soppor och grytor. Gör dina asiatiska rätter extra krämiga med kokosmjölk och njut av tapas med oliver och pesto. Lådan innehåller även stora pastaskal och klassisk spaghetti, som är perfekt till carbonara eller bolognese. 

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-