Sök
Meny
Fav
Favoriter

Press

Kontaktinformation för journalister och media

Här hittar du pressmaterial. Vid bruk ska copyright Årstiderna tillämpas.

Du kan skriva till oss på Årstiderna för mer hjälp:  

  • Rachel Seow Sosa - Head of Sales, Marketing & Kommunikation, ras@arstiderna.com
  • Nathalie Seow - Marketing Manager, nse@arstiderna.com
  • Kundtjänst: kundtjanst@arstiderna.com

Fakta om Årstiderna

JORDEN KALLAR.

Årstiderna producerar och levererar 100% ekologiska frukt- och gröntlådor, matkassar och dagligvaror hem till dörren.

Företaget grundades 1999 och är det största danska matkasseföretaget. Danmark är det land i världen som äter mest ekologiskt per person. År 2006 lanserades Årstiderna i Sverige och har idag ca 10.000 svenska privatkunder. Vi säljer även ekologiska fruktlådor till företag.

På Årstiderna arbetar ett gäng bönder, kockar, forskare och miljövetare med att leverera så hållbara matkassar och råvaror som möjligt direkt hem till dörren. Vi odlar, ställer hårda krav och komponerar recept som antingen är helt växtbaserade eller innehåller max 20% animaliska råvaror. Du hittar inget rött kött i våra matkassar, inga råvaror har transporterats med flyg och vi klimatberäknar hela vår verksamhet.

Vi ser människan som en del av ett stort ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad vi kan få tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Förutom egen odling av ekologiska grönsaker och ekologisk frukt, har vi ett nära samarbete med odlarna och leverantörerna av våra råvaror. Vi tillhandahåller råvaror enligt säsong och tillbringar mycket tid ute på gårdarna hos odlarna och leverantörerna.

Jorden kallar! Klimatförändringarna är ett faktum, men tillsammans kan vi skapa den förändring vi vill se i världen. Vi vill inspirera våra kunder till att leva planetariskt , äta mer grönt och vara en del av lösningen istället för en del av problemet. 

 

Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-