Sök
Meny
Fav
Favoriter
Budget Frukt&Gröntlådan
Levereras måndag, onsdag, torsdag och söndag

Budget Frukt&Gröntlådan

Min. 6,5 kg | Budgetvänliga vardagsfavoriter 
309 kr
Medlemspris 278,10 kr

Om varan

Minst 6,5 kg ekologiska basfrukter och basgrönsaker till ett riktigt bra pris.

Denna låda innehåller en blandning av frukter och grönsaker som du får användning av i vardagen. Varje vecka får du olika sorter av säsongens favoriter i lådan.

Grönsakerna är en kombination av potatis och rotfrukter samt klassiska kålsorter och några lättare grönsaker som tomater, gurka och sallat. Du kan ibland även få smakfulla färska kryddor och örter, citrusfrukter, ingefära och vitlök. Se innehållslistan för specifikation.

Frukten i lådan kan variera efter säsong, men lådan innehåller alltid bananer.

För att kunna ta tillvara på alla grönsaker på vårt lager packar vi våra grönsakslådor i slutet av veckan. Det betyder att du inte kommer att kunna se det exakta innehållet i din grönsakslåda innan du beställer. Du kan dock givetvis alltid räkna med säsongsanpassade råvaror av allra högsta kvalitet!

Användning

Budget Frukt&Gröntlådan tillgodoser vardagsbehovet av frukt- och grönt. Du får lättare frukter och grönsaker som är goda att äta som mellanmål men också tyngre rotfrukter som kan tillagas och användas till veckans middagar. 

Förvaring

Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste frukterna och grönsakerna.

OBS: Denna låda packas utifrån veckans skörd, kvalitet och tillgång. Enstaka varor kan därför bytas ut mot likvärdiga varor, om något inte skulle leva upp till våra förväntningar vid packning. 

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-