Sök
Meny
Fav
Favoriter
Våtservetter
Nyhet

Våtservetter

56 stk. | Oparfymerade och komposterbara våtservetter från Eco by Naty
43 kr
Medlemspris 38,70 kr

Om varan

Våtservetter från Eco by Naty, 56 stk.

Milda och effektiva oparfymerade våtservetter tillverkade av 100 % komposterbara naturfibrer

Våtservetterna är dermatologiskt och hypoallergentestade (HRIPT-test) och helt klorfria, d.v.s. de irriterar inte huden och kan användas på känslig hud.

Produkten är bl.a. certifierad av TÜV Österrike, ett oberoende, internationellt erkänt certifieringsorgan specialiserat på att analysera förnybarheten av råvaror.

Om producenten

Naty grundades 1994 när svenska Marlene Sandberg fick idén om att tillverka blöjor av växtbaserat och komposterbart material.

Naty var före sin tid, och en riktig hållbar pionjär på marknaden. Idag är Naty en av de ledande producenterna på en växande marknad av hållbara blöjor och hygienprodukter.

Naty använder enbart naturliga och förnybara material, som är bra för både kropp och miljön och helt fria från farliga kemikalier - alltid utan att kompromissa på varken komfort eller prestanda. Natys blöjor är exempelvis främst tillverkade av FSC-certifierat träfibrer, som förutom att vara helt naturligt dessutom har en riktigt bra uppsugningsförmåga.

Natys produkter är hållbara på riktigt - och du behöver aldrig oroa dig över kvalitet, funktion eller greenwashing när du väljer Naty.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-