Sök
Meny
Fav
Favoriter
Tamponger

Tamponger

18 st | Ekologiska ultra-absorberande tamponger från Eco by Naty
53 kr
Medlemspris 47,70 kr

Om varan

Ekologiska tamponger från Eco by Naty, storlek ‘regular’, 18 st.

Ultra-absorberande tamponger tillverkade av 100% certifierad ekologisk bomull, förpackad i växtbaserad, komposterbart material. Helt fria från plast, färgämnen och andra kemikalier.

Produkten är certifierad av Global Organics Textile Standard (GOTS) som är en av världens mest erkända certifieringar för textiler tillverkade av ekologiska fibrer. GOTS definierar både miljökriterier som måste uppfyllas i hela försyningskedjan, men innefattar också sociala kriterier.

Om leverantören

Naty grundades 1994 när svenska Marlene Sandberg fick idén om att tillverka blöjor av växtbaserat och komposterbart material.

Naty var före sin tid, och en riktig hållbar pionjär på marknaden. Idag är Naty en av de ledande producenterna på en växande marknad av hållbara blöjor och hygienprodukter.

Naty använder enbart naturliga och förnybara material, som är bra för både kropp och miljön och helt fria från farliga kemikalier - alltid utan att kompromissa på varken komfort eller prestanda. Natys blöjor är exempelvis främst tillverkade av FSC-certifierat träfibrer, som förutom att vara helt naturligt dessutom har en riktigt bra uppsugningsförmåga.

Natys produkter är hållbara på riktigt - och du behöver aldrig oroa dig över kvalitet, funktion eller greenwashing när du väljer Naty.

Komposterbart och växtbaserat material, GOTS-certifierad ekologisk bomull

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-