Sök
Meny
Fav
Favoriter
Lättmjölk - laktosfri

Lättmjölk - laktosfri

1 liter | Ekologisk laktosfri lättmjölk (0,5%) från Naturmælk
26 kr
Medlemspris 23,40 kr

Om varan

Ekologisk laktosfri lättmjölk (0,5%) från Naturmælk, 1 liter.

Naturmælks mjölk samlas in varje dag från lite över 30 ekologiska bönder i Danmark på syd- och sønderjylland, samt fyn. Mjölken kommer från ekologiska kor som betar gräs på sommaren. Både mjölk och miljö behandlas så varsamt som möjligt genom hela produktionsprocessen, vilket bidrar till att bevara mjölkens grundsmak.

Om leverantören

Naturmælk är ett litet, men ambitiöst mejeri, som ägs av bönderna som levererar mjölk till mejeriet. Bönderna arbetar tillsammans mot en högre grad av självförsörjning på egna gårdar. De är certifierade av Djurens Beskyttelse (Danmarks motsvarighet till Djurens Rätt), flera av gårdarna odlar efter biodynamiska principer och korna får varierat foder. Betesmarkerna sås med 7 olika örter, vilket är bra för mångfalden i jorden, men också för korna och mjölken. Allt arbete görs med en genuin vilja att bedriva ännu bättre jordbruk, än det ekologiska jordbruk som vi känner till idag.

Förvaring

Förvara mjölken i kylskåp. Vänligen observera att datumet på förpackningen är sista hållbarhetsdag och att vi även räknar med leveransdagen när vi beräknar 5 dagars hållbarhet. Observera att mjölken kan klara sig längre än utgångsdatumet, det bästa är att dofta på mjölken innan du dricker den när datumet passerat, för att avgöra om den gått ut.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-