Sök
Meny
Fav
Favoriter
Falafel med sötpotatis

Falafel med sötpotatis

9 st, 360 g | Våra egna falafelbollar med sötpotatis
99 kr
Medlemspris 89,10 kr

Om varan

Ekologiska falafelbollar med sötpotatis från Årstidernas Varma Verkstad, 9 st (360 g).

Stekta falafelbollar gjord på kikärtor blandade med varma kryddor och sötpotatis. Den förberedda falafelfärsen har formats till falaflar, förstekts och är redo att serveras

Användning

Ät falaflarna som de är eller värm dem snabbt i en stekpanna eller i ugnen.

Servera med pitabröd med exempelvis sallat, blomkålsbuketter, riven morot och en yoghurtdressing eller med ugnsbakade grönsaker och hummus.

Om Den Varma Verkstaden

Den Varma Verkstaden är Årstidernas gröna delikatessverkstad. Här utvecklar ett team av duktiga kockar nya produkter till våra matkassar och vår digitala matbutik Jordens Bästa.

Framtidens färsprodukter måste vara mycket mer klimatvänliga än dagens, och i större utsträckning baseras på grönsaker och baljväxter. Därför jobbar vi målmedvetet med att utveckla recept som ger en produkt som är lika god som vanligt, men med ett minimalt innehåll av animaliska produkter.

Maskinerna som tidigare skulle ha hanterat vanliga animaliska produkter har också varit anpassningsbara och kan enkelt förvandla baljväxter och grönsaker till växtfyllning med bra konsistens, saftighet och smak. Allt för att göra det lättare att äta mer grönsaker i vardagen.

Förvaring

Förvara de förbefredda falafelbollarna i kylskåpet. Varan är upptinad från fruset tillstånd och får inte frysas in på nytt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-