Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Den Gröna Verkstaden

Nya lättlagade smaker

Lär känna vår Gröna Verkstad där lättlagade och härliga smakupplevelser skapas.

Spara tid och upptäck nya smaker

Vi vet att de flesta av oss har en stressig vardag med arbete, sysslor och ärenden. Matlagningen ska helst gå undan, men måltiden också vara full av grönsaker och samtidigt inspirera oss. Den kombinationen kan ibland vara svår att få till om det skall skalas, skäras och hackas massor av härliga grönsaker. Det är ett arbete som tar sin lilla tid, även med den skarpaste kniven och bästa tekniken.  

Vi drömmer också om att lyfta smaken i era måltider. Det gör vi genom att presentera er för några produkter som vi i all ödmjukhet tycker att vi själv gör bäst. Det kan vara allt från gröna toppings, kålblandningar, pesto eller fermenterat som tillverkas i vårt grönsaks- och fermenteringslaboratorium, Den Gröna Verkstaden, som hjälper oss att uppnå två mål: Att ge er en hjälpande hand till en snabbare måltid  och samtidigt ge er nya, spännande smakupplevelser.

Den Gröna Verkstaden är beläget på vårt packeri i Barritskov, vid fjorden Vejle i Danmark.
Här skalar, hackar och fermenterar vi varje dag finhackat grönt, toppings, slawmix och smaksättare till våra matkassar - som du nu också kan köpa separat i Jordens Bästa!

 

Att ta tillvara på råvarorna på bästa möjliga sätt

En sista och mycket viktig aspekt som bidrog till initiativet Den Gröna Verkstaden, var att vi härigenom kan använda ännu fler av våra varor och minska matsvinnet. Om ett parti tomater är lite för mogna kan de förvandlas till en god passata, och ett extra parti rucola kanske blir till en grön pesto. När vi vecka efter vecka hanterar så stora mängder av grönsaker, vill vi använda dem bäst möjligt.  

Vi hoppas att ni blir lika glada för Den Gröna Verkstaden som vi redan är. Vi ser fram emot att introducera er för massor av nya smaker! 

Sortimentet i Den Gröna Verkstaden kommer precis som resten av våra produkter att vara i konstant förändring. Några av de produkter vi skapat är:

  • Fermenterade citroner - när salt, kryddor och citroner över tid skapar helt nya och magiska smaker 
  • Spicy topping – en härlig blandning som lyfter de flesta rätter 
  • Slawmix – krispig, söt och saftig kål till t.ex. en fiskrätt 
  • Ramslökspesto - mixa direkt i burken med din stavmixer, och njut av en härlig pesto från skogen 

Med våra produkter från Den Gröna Verkstaden hoppas vi kunna underlätta matlagningen i vardagen! 

Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-