Sök
Meny
Fav
Favoriter
Makrillfilé i olivolja

Makrillfilé i olivolja

120 g | Makrillfilé i olivolja från Jupiter i Portugal
59 kr
Medlemspris 53,10 kr

Om varan

Makrillfiléer i ekologisk olivolja från Jupiter, 120 g.

Fina filéer av makrill från Atlanten i ekologisk olivolja från Portugal och lite salt, inget annat.

Användning

Makrillfiléerna har en djärv, rund och djup smak som inte behöver mer än lite enkelt tillbehör och lite syra.

Filéerna kan serveras som en rustik aptitretare på en stor skärbräda i trä: Lägg en öppen burk, en klick god majonnäs utrörd med hackade örter och pressad vitlök, bröd och en halv grillad citron, direkt från grillpannan. Så lätt är det att imponera på sina gäster med smaker från det portugisiska köket!

Om leverantören

Portugisiska Jupiter grundades 1947 av António Jacinto Ferreira. Varumärkets historia går tillbaka till 1912, då António var 9 år och tvungen att arbeta som fiskare för att försörja sig. Han växte upp med fisket och lärde sig tidigt att konservera fisk i salt eller olja, vilket det finns en lång tradition av i Portugal.

Med sin stora fiskeexpertis beslöt sig António 1954 för att öppna ett konservföretag i Conserveira do Sul, som Jupiter tillhör. Han drev det fram till mitten av 1970-talet, för att sen lämna vidare det till hans fem barn.

Idag är varumärket känt och älskat över hela världen för att leverera högkvalitativa konserverade produkter. Alla Jupiters produkter är konserverade i olivolja och handlindade i vackert omslagspapper, allt enligt den stolta portugisiska konservtraditionen.

Förvaring

Makrillfiléerna förvaras mörkt och torrt, inte för varmt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-