Sök
Meny
Fav
Favoriter
Stora Fruktlådan
Levereras måndag, onsdag, torsdag och söndag

Stora Fruktlådan

Passar 4-5 personer, ca. 5,5 kg | Säsongens bästa frukter för 4-5 personer
345 kr
Medlemspris 310,50 kr

Om varan

Stora Fruktlådan innehåller säsongens bästa ekologiska frukter. Med den får du 5-6 olika sorters frukt som räcker hela veckan för 4-5 personer. 

Användning

Innehållet i Stora Fruktlådan varierar från vecka till vecka, beroende på vilka frukter som är i säsong just nu. Stora Fruktlådan innehåller ofta klassiker som till exempel banan, apelsin och päron, men även lite mer ovanliga frukter som aprikos, mango och melon. Frukterna är givetvis fantastiska att äta som de är, men passar även till matlagning och bakning.

Förvaring

Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste frukterna och grönsakerna.

OBS: Denna låda packas utifrån veckans skörd, kvalitet och tillgång. Enstaka varor kan därför bytas ut mot likvärdiga varor, om något inte skulle leva upp till våra förväntningar vid packning. 

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-