Sök
Meny
Fav
Favoriter
Blöjor - storlek 1

Blöjor - storlek 1

2-5 kg, 25 st | Blöjor av växtbaserat material från Eco by Naty
96 kr
Medlemspris 86,40 kr

Om varan

Ekologiska blöjor från Eco by Naty i storlek 1 (2-5 kg), 25 st.

Välabsorberande engångsblöjor tillverkade av växtbaserat material och helt fria från oljebaserad plast. Blöjorna är mjuka och andas, och tack vare det växtbaserade materialet behöver du inte oroa dig för utslag eller andra oönskade reaktioner på ditt barns hud.

Natys blöjor rekommenderas av Svenska astma- och allergiförbundet och är certifierade av bl.a. OEKO-TEX, som ställer särskilt strikta krav på att produkten ska vara helt fri från skadliga kemikalier.

Lämpliga för nyfödda upp till 5 kg.

Om leverantören

Naty grundades 1994 när svenska Marlene Sandberg fick idén om att tillverka blöjor av växtbaserat och komposterbart material.

Naty var före sin tid, och en riktig hållbar pionjär på marknaden. Idag är Naty en av de ledande producenterna på en växande marknad av hållbara blöjor och hygienprodukter.

Naty använder enbart naturliga och förnybara material, som är bra för både kropp och miljön och helt fria från farliga kemikalier - alltid utan att kompromissa på varken komfort eller prestanda. Natys blöjor är exempelvis främst tillverkade av FSC-certifierat träfibrer, som förutom att vara helt naturligt dessutom har en riktigt bra uppsugningsförmåga.

Natys produkter är hållbara på riktigt - och du behöver aldrig oroa dig över kvalitet, funktion eller greenwashing när du väljer Naty.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-